شکلات داغ دکتر بیز
شکلات داغ دکتر بیز حاوی عصاره قارچ گانودرما
شکلات داغ ترکیب خوشمزهای از کاکائوی غلیظ و گانودرما در یک نوشیدنی لذیذ است تا شما از نوشیدن آن لذت ببرید.
شکلات داغ دارای طعم لذیذ شکلاتی با گانودرما لوسیدوم طبیعی است.
درباره کاکائو
مطالعات اپیدمیولوژیک مبنی بر ارتباط عکس دریافت فلاوانول ها و مرگ و میر بیماری های قلبی توجه زیادی را به خود اختصاص داده اند.
منابع غذایی این ترکیبات، کاکائو و محصولات مشتق از کاکائو می باشند.
پلـی فنـول هـا بـه خصـوص فلاوونول ها با افزایش تولید نیتریک اکساید باعـث گشادی عروق و کاهش فشار خون می شود. چنـدین متاآنالیز هم نشان داده اند که غذاهای پرکاکائو، فشار خون را کاهش میدهند . مداخلات انجام یافتـه بــا محصــولات مشــتق از کاکــائو دارای فلاوانــول در انسان اثرات مفیدی را در جلوگیری از اکسیداسـیون LDL ،تجمع پلاکتـی، بهبـود حساسـیت انسـولینی، بهبود ، بهبود عملکرد اندوتلیال و کـاهش فشـار خـون داشـته اسـت. بنابراین به نظـر می رسد مصرف کاکائو حاوی پلی فنول مـی توانـد از طریـق افـزایش وازودیلاسـیون محیطـی باعـث کـاهش فشـار خـون شـود.
شکلات داغ دکتر بیز
درباره قارچ گانودرما
گانودرما لوسیدوم که به آن قارچ رِیشی قرمز هم می گویند، حاوی تری ترپنوئیدها و پلی ساکاریدهاست. این ترکیبات آداپتوژن یا سازش زا هستند.
قدمت قارچ گانودرما به هزاران سال قبل و چین باستان باز میگردد. این محصول به سختی یافت و تولید میشود. کارشناسان کشاورزی و صنایع غذایی سالهاست که بر روی این ماده تحقیق میکنند و خواص بیشماری در مورد آن یافته اند. این قارچ به دلیل وجود فراوان عناصر فعال و آنتی اکسیدانها بسیار مفید میباشد. گانودرما لوسیدوم هزاران سال در فرهنگ سنتی آسیای مورد استفاده قرارگرفته و معنی نام آن به زبان چینی قدرت معنوی است، اما ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند.
شکلات داغ دکتر بیز
روش مصرف
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید،آب جوش به آن اضافه کنید،هم بزنید،و از نوشیدن آن لذت ببرید.
همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل آن خامه ای تر شود.
- ۱۷۰ ml – غلیظ و خوش عطر
- ۲۲۵ ml – یکدست و خامه ای
- ۲۸۵ ml – سبک و طعم دار
تعداد در هر بسته: ۲۰ عدد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.