چای اولونگ تیمن دکتربیز | Dr.biz
چای اولونگ یا اولانگ از قدیمی ترین چای های مصرفی در کشور چین است.
چای اولونگ تیمن دکتربیز | Dr.biz
- در ایران نیز این چای در بهترین باغات چای لاهیجان کشت می شود. چای اولونگ از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تولید می شود. این گیاه همان گیاهی است که از آن چای سبز و چای سیاه تهیه می شود.
- روش تهیه و فرآوری چای سیاه، سبز و اولونگ موجب شده تا هر کدام دارای طعم و خاصیت های متفاوت باشند اما در واقع همگی از برگ های یک گیاه تهیه می شوند. برگهای چای پس از برداشت، ظرف مدت کوتاهی اکسیده می شود. اکسیداسیون فرایندی است که برگ ها را تیره تر می کند و جالب است بدانید، چای سیاه کاملا اکسیده شده، چای اولونگ نیمه اکسید و چای سبز تحت اکسیداسیون قرار نمی گیرد.
- اولونگ به معنی اژدهای سیاه یک نوع چای نیمه تخمیری است که میتوان آن را در مدت شبانه روز همراه با صرف غذا یا بعد از غذا میل نمود.
- چای دومین نوشیدنی معروف و محبوب در سراسر دنیا پس از آب است.
- گفته می شود که هر روز در این کره خاکی، بین ۱۸ تا ۲۰ میلیون فنجان چای مصرف می شود.
- چای از تغییراتی که در مراحل مختلف روی برگ این گیاه انجام می شود به وجود می آید.
- این نوشیدنی به دلیل دارا بودن مقادیری کافئین، محرکی بسیار ملایم به شمار می رود.
دستچین شده از بهترین باغات چای لاهیجان
- چای اولونگ تیمن
- وزن ۲۱۰ گرم
- روش دم کردن چای اولونگ دکتر بیز:
- به ازای هر فنجان چای یک قاشق مرباخوری چای خشک را در قوری ریخته
- و به آن آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
- ( به منظور عطر و طعم بهتر مانند چای سیاه دم نمایید).
- (آب کتری یا سماور باید کاملا زلال و جوش باشد).
www.talentkala.ir
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.