خواص موهیتو نعنایی

خواص موهیتو نعنایی

این بار در تلنت کالا طرز تهیه موهیتو را به شکل درست و واقعی آن به شما آموزش می‌دهیم؛ یکی از محبوب‌ترین و بهترین کوکتل‌های تابستانی که نام آن در منوی اکثر کافه‌ها به چشم می‌خورد و می‌تواند در روزهای گرم، سرزندگی و شادابی را به هر کسی هدیه دهد.

موهیتو قطعا یکی از بهترین نوشیدنی‌ها خنک جهان است. کمتر کسی پیدا می‌شود که در یک روز گرم تابستانی از ترکیب جادویی لیمو و نعنای تازه با تکه‌های ریز یخ لذت نبرد.

خواص موهیتو نعنایی

گفته می‌شود این نوشیدنی اولین بار در شهر هاوانا که پایتخت و بزرگ‌ترین بندر کوبا است، درست شده است. در این شهر برگ‌های تازه و باکیفیت نعنا به وفور پیدا می‌شود و تازگی و طراوات برگ‌های نعنا در درست کردن یک موهیتوی خوشمزه اهمیت زیادی دارد. البته عده‌ای بر این باورند که موهیتو تنها یک خاستگاه ندارد و علاوه بر کوبایی‌ها، دریانوردان هلندی هم نوعی نوشیدنی شبیه به موهیتو درست می‌کرده‌اند.

اگر نعنا و لیموی تازه در خانه دارید، پشنهاد می‌کنیم همین الان دست به کار شوید و همراه ما یک موهیتوی خوشمزه درست کنید. قول می‌دهیم اگر مراحل درست کردن موهیتو را طبق دستور ما پیش ببرید، به یک موهیتوی عالی و درجه یک برای لذت بردن خود و پذیرایی از مهمان‌هایتان می‌رسید.

خواص موهیتو نعنایی

موهیتو توت فرنگی

www.talentkala.ir

مواد لازم برای ۲ نفر

  • لیمو ترش کوچک: ۴ عدد
  • نعنای تازه: ۱۰ شاخه
  • شکر: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده (زست لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • یخ خرد شده: ۱٫۵ پیمانه
  • آب خنک یا گازدار: ۱ پیمانه
  • خواص موهیتو نعنایی

طرز تهیه موهیتو

۱.
آب لیموترش‌ها را بگیرید و پس از جدا کردن هسته‌ها در مخلوط‌کن بریزید.

۲.
شکر و زست لیمو را به مخلوط‌کن اضافه کنید.

۳.
نعنا را اضافه کنید. میزان نعنا بسته به ذائقه‌ی شما می‌توانید کمتر یا بیشتر باشد.

۴.
یخ را هم به مخلوط‌کن اضافه کنید.

۵.
در آخر آب خنک یا آب گازدار را اضافه و مواد را با هم میکس کنید.

۶.
میزان یخ باید به اندازه‌ای باشد که موهیتو بعد از میکس شدن ظاهری مانند این عکس پیدا کند.

۷.
موهیتو را در لیوان بلند بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا و برش لیمو تزیین کنید.

خواص موهیتو نعنایی

برای خرید نوشیدنی داینامین مخلوط کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *