خاصیت خرما برای بدن

خاصیت خرما برای بدن

خرما میوه درخت خرما است که در بسیاری از مناطق گرمسیری جهان رشد می کند. خرما در سالهای اخیر بسیار محبوب شده است.

تقریباً تمام خرمای فروخته شده در کشورهای غربی خشک می شوند.

می توانید بگویید که آیا خرما براساس ظاهر آنها خشک می شود یا خیر. پوست چروکیده نشان می دهد که آنها خشک شده اند ، در حالی که پوست

صاف نشانگر طراوت است.

بسته به نوع آن ، خرمای تازه از نظر اندازه و رنگ از قرمز روشن تا زرد روشن بسیار متنوع است.

خرما با طعم شیرین جویدنی است. آنها همچنین در بعضی از مواد مغذی مهم سرشار هستند و از مزایا و کاربردهای متنوعی برخوردار هستند.

در این مقاله ۸ مزایای سلامتی خرما خوردن و نحوه ترکیب آنها در رژیم غذایی شما مورد بحث قرار خواهد گرفت.

۱. بسیار مغذی است

خرما دارای مشخصات غذایی عالی است.

از آنجا که آنها خشک می شوند ، میزان کالری آنها بیشتر از میوه های تازه است. مقدار کالری خرما مانند سایر میوه های خشک شده مانند کشمش و

انجیر است.

بیشتر کالری موجود در خرما از کربوهیدرات ها تامین می شود. بقیه از مقدار بسیار کمی پروتئین هستند. با وجود کالری آنها ، خرما علاوه بر مقدار قابل

توجهی فیبر ، حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی مهم نیز هست.

یک وعده ۳.۵ اونسی (۱۰۰ گرم) مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:

کالری: ۲۷۷

کربوهیدرات: ۷۵ گرم

فیبر: ۷ گرم

پروتئین: ۲ گرم

پتاسیم: ۲۰٪

منیزیم: ۱۴٪

مس: ۱۸٪

منگنز: ۱۵٪

آهن: ۵٪

ویتامین B6: 12٪

خرما همچنین از نظر آنتی اکسیدان زیاد است که ممکن است به بسیاری از مزایای سلامتی آنها کمک کند

خاصیت خرما برای بدن

۲. دارای فیبر بالا

دریافت مقدار کافی فیبر برای سلامتی کلی شما مهم است.

تقریباً ۷ گرم فیبر در یک وعده ۳.۵ میلی لیتری ، از جمله خرما در رژیم غذایی شما یک راه عالی برای افزایش مصرف فیبر شما است

فیبر با جلوگیری از یبوست می تواند از سلامتی دستگاه گوارش شما باشد. این امر با کمک به تشکیل مدفوع ، حرکات منظم روده را تقویت می کند.

در یک مطالعه، ۲۱ نفر که به مدت ۲۱ روز ۷ خرما در روز مصرف کرده اند ، بهبود در دفعات مدفوع را تجربه کرده و نسبت به زمان عدم خوردن خرما ، میزان

قابل توجهی در حرکات روده داشتند.

علاوه بر این، فیبر موجود در خرما ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد. فیبر باعث کاهش هضم غذا می شود و می تواند بعد از خوردن زیاد قند

خون مانع از افزایش زیاد قند خون شود.

به همین دلیل، خرما دارای شاخص قند خون پایین (GI) هستند که میزان قند خون شما را پس از خوردن یک غذای خاص بالا می برد.

۳. آنتی اکسیدان های ضد بیماری با بیماری بسیار زیاد است

خرما آنتی اکسیدان های مختلفی را ارائه می دهد که دارای چندین مزیت برای سلامتی هستند از جمله کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری.

آنتی اکسیدان ها سلول های شما را از رادیکال های آزاد محافظت می کنند، یعنی مولکول های ناپایداری هستند که ممکن است باعث ایجاد واکنش

های مضر در بدن شما شده و منجر به بیماری شوند.

در مقایسه با انواع مشابه میوه ، مانند انجیر و آلو خشک ، به نظر می رسد که خرما دارای بالاترین مقدار آنتی اکسیدان است.

در اینجا مروری بر سه قدرتمند آنتی اکسیدان موجود در خرما وجود دارد:

فلاونوئیدها: فلاونوئیدها آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند و در مورد پتانسیل آنها برای کاهش خطر

دیابت ، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.

کاروتنوئیدها: کاروتنوئیدها باعث تقویت سلامت قلب می شوند و همچنین ممکن است خطر ابتلا به اختلالات مربوط به چشم مانند دژنراسیون ماکولا را

کاهش دهند.

اسید فنلیک: به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی ، اسید فنولیک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی کمک کند.

۴- ممکن است سلامت مغز را ارتقا بخشد

خوردن خرما ممکن است به بهبود عملکرد مغز کمک کند.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که خرما برای کاهش نشانگرهای التهابی مانند اینترلوکین ۶ (IL-6) در مغز مفید است. سطح بالای IL-6 با خطر

بیشتری از بیماریهای عصبی مانند آلزایمر همراه است

علاوه بر این ، مطالعات حیوانی نشان داده شده است که خرما برای کاهش فعالیت پروتئین های بتا آمیلوئید مفید است ، که می توانند پلاک هایی در

مغز تشکیل دهند

هنگامی که پلاک ها در مغز جمع می شوند ، ممکن است ارتباط بین سلولهای مغزی را مختل کنند ، که در نهایت می تواند منجر به مرگ سلولهای

مغزی و بیماری آلزایمر شود

یک مطالعه حیوانی نشان داد موش هایی که از خرمای تغذیه شده با خرما تغذیه می شوند ، از نظر حافظه و یادگیری به طور قابل توجهی بهتر هستند ،

و همچنین رفتارهای مربوط به اضطراب کمتر ، در مقایسه با مواردی که آنها را نمی خورند

خواص بالقوه تقویت کننده مغز خرما به محتوای آنتی اکسیدان های شناخته شده برای کاهش التهاب ، از جمله فلاونوئیدها نسبت داده شده است.

با این حال ، برای تأیید نقش خرما در سلامت مغز ، مطالعات انسانی لازم است.

خاصیت خرما برای بدن

۵- ممکن است کار طبیعی را ارتقا بخشد

خرما برای پتانسیل آنها در ترویج و سهولت زایمان زودرس در زنان باردار مورد مطالعه قرار گرفته است.

خوردن این میوه ها در طی چند هفته آخر بارداری ممکن است باعث گشاد شدن دهانه رحم و کاهش نیاز به زایمان ناشی از شود. آنها همچنین ممکن

است برای کاهش زمان کار مفید باشند

یک مطالعه از ۱۵۴ زن باردار نشان داد که افرادی که خرما می خورند در مقایسه با کسانی که نکردند بسیار کم تحریک می شوند.

مطالعه سوم نتایج مشابهی را در ۹۱ زن باردار که از شروع ۳۷ هفته بارداری روزانه ۷۰-۷۶ گرم خرما مصرف می کردند ، یافت. آنها بطور متوسط ​​۴ ساعت

کمتر از کسانی که خرما نمی خورند در نیروی کار فعال بودند

اگرچه به نظر می رسد که خوردن خرما به تقویت کار و کاهش مدت زمان کار کمک می کند ، اما تحقیقات بیشتری برای تأثیر این تأثیرات لازم است.

نقش این تاریخ ممکن است در بارداری به دلیل ترکیباتی باشد که به گیرنده های اکسی توسین متصل شده و به نظر می رسد که اثرات اکسی توسین

در بدن را تقلید می کنند. اکسی توسین هورمونی است که باعث انقباضات زایمان در هنگام زایمان می شود

علاوه بر این ، خرما حاوی تانن ها است ، که ترکیباتی هستند که نشان داده شده به منظور تسهیل انقباضات کمک می کنند. آنها همچنین منبع خوبی

از قند و کالری طبیعی هستند که برای حفظ سطح انرژی در حین زایمان ضروری هستند.

۶. شیرین کننده طبیعی عالی

خرما منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی است که در میوه وجود دارد.

به همین دلیل ، خرما بسیار شیرین است و همچنین طعم ظریف کارامل مانند دارد. آنها به دلیل داشتن مواد مغذی ، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که در

اختیارشان قرار می دهند ، جایگزین خوبی برای قند سفید در دستور العمل ها هستند.

بهترین روش برای جایگزینی خرما برای شکر سفید ، درست کردن خمیر خرما است ، همانطور که در این دستور العمل است. با مخلوط کردن خرما با آب

در مخلوط کن ساخته می شود. یک قانون کوچک جایگزین کردن شکر با خمیر خرما با نسبت ۱:۱ است.

به عنوان مثال ، اگر دستور تهیه ۱ فنجان شکر است ، آن را با ۱ فنجان خمیر خرما جایگزین کنید.

توجه به این نکته مهم است که اگرچه خرما از نظر فیبر و مواد مغذی بسیار زیاد است ، اما هنوز هم کالری نسبتاً بالایی دارند و در حد اعتدال مصرف می

شوند.

۷. آسان به رژیم غذایی خود اضافه کنید

خرما فوق العاده متنوع است و یک میان وعده خوشمزه درست می کند. آنها اغلب با غذاهای دیگر ، مانند بادام ، کره گردو یا پنیر نرم جفت می شوند.

خرما همچنین بسیار چسبنده است و همین امر باعث می شود آنها به عنوان چسب در کالاهای پخته شده مانند کوکی ها و میله ها مفید باشند.

همچنین می توانید خرما را با آجیل و دانه ترکیب کنید تا میله های میان وعده سالم یا توپ های انرژی زا درست شود ، همانطور که در این دستور العمل

آمده است.

علاوه بر این ، می توانید از خرما برای شیرین کردن سس ها ، مانند سس سالاد و ماریناد استفاده کنید یا آنها را درون اسموتی و جو دوسر مخلوط کنید.

توجه به این نکته مهم است که خرما از نظر کالری زیاد است و طعم شیرین آنها باعث می شود که پرخوری را آسان کنید. به همین دلیل ، آنها به بهترین

وجه در اعتدال مصرف می شوند.

خاصیت خرما برای بدن

انواع مختلف خرما چیست؟

خرما در خاورمیانه  میوه ای مقدس است ، به حدی که درخت خرما به عنوان “درخت زندگی” در نظر گرفته می شود. مورخان بر این باورند که خرما یکی

از میوه های باستانی است که کشت آنها در حدود ۸۰۰۰ سال پیش برمی گردد.

بیش از ۲۰۰ نوع خرما با اشکال و طعم های مختلف وجود دارد ، با این حال ، همه آنها در تغذیه یکسان هستند. در این مقاله قصد داریم برخی از این

انواع مختلف خرما را به شما معرفی کنیم.

۱- خرما مدجول

طعم و بافت: آنها خرمای شیرین نرم و خوشمزه با طعم غنی و بافت فیبری هستند.

رنگ و اندازه: آنها از رنگ کهربا تا قرمز مایل به قهوه ای و اندازه بزرگ و بسیار بزرگ دارند.

موارد استفاده: آنها به دلیل رطوبت زیاد ، در خوردن غذای تازه عالی هستند.

مبدا: خرما مدجول در مراکش ، فلسطین ، اردن و عربستان سعودی پرورش یافته و در اوایل فصل رسیده می شود.

۲- خرمای پیارم

طعم و بافت: خرما پیاروم دارای پوستی نازک تیره است که کاملاً به گوشت آن وصل شده است. آنها طعم شیرین و بی نظیری با ویژگی های تافی و کارامل دارند.

رنگ و اندازه: از لحاظ ظاهری نیمه خشک ، بلند ، نازک و بیضی شکل با پوست قهوه ای تیره تا سیاه و اندازه ۲ تا ۵ سانتی متر هستند.

موارد استفاده: به دلیل میزان فروکتوز ، برای افرادی که مبتلا به دیابت و فشار خون هستند مناسب است. شما می توانید وسایل چوبی را با آجیل پر کنید و یک میان وعده ظریف را برای شب های دنج خود ایجاد کنید.

سرچشمه: آنها از زمان ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد بین النهرین باستان در سراسر خلیج فارس و خاورمیانه کشت می شوند.

خاصیت خرما برای بدن

۳- خرمای نور دگلت

طعم و بافت: این خرمای نیمه خشک از نظر عطر و طعم شیرین و لطیف است و به دلیل طعم زیبایی شناسی خرما شناخته شده است.

رنگ و اندازه: اندازه متوسط و بزرگ دارند و پوست آنها از کهربا به قهوه ای عمیق رسیده است.

موارد استفاده: خرمای نور دگلت برای پخت و پز عالی است و در اواخر فصل رسیده است. این نام به معنای “تاریخ نور” است زیرا مرکز خرما هنگام غروب خورشید طلایی یا نور به نظر می رسد.

مبدا: خاص نیست.

۴- خرما مضافتی

طعم و بافت: رطوبت ۱۵٪ تا ۳۵٪ با طعم نرم طبیعی کارامل و شکلات با صفات قند قهوه ای.

رنگ و اندازه: آنها ظاهری نرم و گوشتی جذاب با رنگ قهوه ای تیره دارند. اندازه خرما مازافاتی معمولاً از گوشت ۲.۵ تا ۴ سانتی متر با گوشت غلیظ متغیر است.

موارد مصرف: خرما مازافاتی با ویتامین ها ، فیبر و پتاسیم پر شده است. می توانید آنها را درست از میان کیف خود به عنوان میان وعده میل کنید. آنها را با پنیر یا هر چیز دیگری که می خواهید چرب کنید.

خاصیت خرما برای بدن

۵- خرمای برهی

طعم و بافت: این خرما تازه ، سرشار از عطر و طعم شربت است.

رنگ و اندازه: آنها کوچکترین و شکننده ترین نوع خرما هستند. پوست و گوشت محکم کهربا می شوند ، سپس در هنگام ذخیره شدن به رنگ قهوه ای

طلایی می شوند و خود میوه به اندازه کوچک و متوسط است.

موارد استفاده: آنها برای استفاده در دسرها مناسب هستند ، تمایل دارند که با میوه های مختلف بافت و جفت خود را به طرز شگفت انگیزی حفظ

کنند.

مکان: نخل بری در سال ۱۹۱۳ از بصره عراق به کالیفرنیا معرفی شد.

۶-خرمای ربی

طعم و بافت: خرمای دارای پوستی نازک و گوشتی است که با بافت نرم به گوشت چسبیده و بهترین طعم را در بین خرما دارد. آنها با اندازه ۳ تا ۵

سانتی متر شیرین ، گوشتی و نرم هستند.

رنگ و اندازه: آنها خرمای نیمه خشک ، طولانی ، بیضی شکل با رنگ قرمز مایل به قرمز جذاب هستند ، اندازه آنها از ۳ تا ۵ سانتی متر در دسترس

است.

موارد استفاده: می توانید از آنها به طور مستقیم به عنوان میان وعده استفاده کنید ، یا از مواد آن استفاده کنید یا آن ها را برای استفاده در غلات ،

پودینگ ها ، نان ها ، کیک ها ، بستنی ها و شیرینی ها خرد کنید.

سرچشمه: خرمای ربی یکی از قدیمی ترین و خوشمزه ترین خرما است که در ایرانشهر ، زابل ، چابهار و سایر شهرها در سیستان بلوچستان ، ایران کشت می شود.

۷- خرمای توری

طعم و بافت: آنها پری خشک و دارای طعم و مزه لطیف و مغذی هستند.

رنگ و اندازه: این میوه به شکل متوسط و بزرگ با گوشت طلایی قهوه ای شکل است و در اواخر فصل رسیده است.

موارد استفاده: این خرما به دلیل جفت شدن کامل آنها با نانوایی ها به تاریخ نان گفته می شود.

سرچشمه ها: ثوری یا ثوری در الجزایر مشهور است.

خاصیت خرما برای بدن

۹-خرمای دیری

طعم و بافت: این خرمای نرم از نظر طعم سنگین و شیرین است.

رنگ و اندازه: این میوه ها متوسط تا بزرگ و دارای گوشتی نرم و پوست قرمز هستند. هنگام رسیدن ، پوست از قرمز به کهربا و سپس در هنگام ذخیره

شدن به قهوه ای طلایی تبدیل می شود.

موارد استفاده: عطر و طعم غنی و شیرین اما بسیار غافل شده از تاریخ Dayri ، آن را برای دستور العمل های شیرین و خوش طعم مناسب می کند.

اندازه بزرگ آن باعث می شود که برای یک تاریخ پر کردن که به زیبایی با بیکن شور و پنیر بز غنی و خامه ای تکمیل شود ، ایده آل باشد.

سرچشمه ها: آنها از بصره عراق سرچشمه گرفته اند.

خاصیت خرما برای بدن

۱۰-خرمای حلوایی

طعم و بافت: آنها یک خرما نرم و دلپذیر با عطر و طعم کارامل شیرین هستند.

رنگ و اندازه: حلوا یک میوه کوچک تا متوسط با پوست و طلای قهوه ای طلایی و لطیف و لطیف است.

موارد استفاده: آنها برای یک میان وعده بعد از ظهر مناسب هستند که درست از کیف شما استفاده کنند.

منشاء: گونه خرما حلوایی از بین النهرین است و این کلمه به معنای واقعی کلمه به معنی “شیرین” به زبان عربی است.

خواص خرما برای سلامتی

ما به شما خرمابارهای دکتر بیز را معرفی می کنیم که برای اولین بار در ایران تهیه شده و دارای خواص و طعم های گوناگون می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *